Ny logotyp UNIK PROFESSIONELL LOGOTYP SKAPAD FRÅN SCRATCH Lyft företagets utseende med en ny logotyp. Första steget på en ny skräddarsydd visuell identitet. Beställ nu! BESTÄLL NY LOGGA FRILAGDA FÄRDIGA STORLEKAR ELLER ENLIGT ÖNSKEMÅL REDO ATT ANVÄNDAS, I VEKTOR- OCH RASTERFORMAT Altozano Attefallsguiden Flowers4you Ghreat Multi Husproduktion Ormastorp Konsultarenan Alicjas Dalhall Dekorshoppen Pinpoint Drop

Beställning av ny logga

Fyll i beställningsformuläret nedan och tryck på ”Gör beställning”, här finns en steg-för-steg-sektion som visar hur det går till från beställning till leverans av färdig logga.

Fyll i beställningsformuläret nedan och tryck på ”Gör beställning”, nedanför finns en steg-för-steg-sektion som visar hur det går till från beställning till leverans av färdig logga.

1. Gör beställning

Gör beställningen genom formuläret nedan. Beskriv era önskemål genom text, bilduppladdning och eventuella referenser. Det går givetvis även bra att ringa eller maila in era beställningar på order@vattenkannan.se. Kom bara ihåg att i så fall ange ert och företagets namn och adress.

2. Logotypen skapas

Efter att beställningen lämnats in står vi för den kreativa processen och omvandlar era idéer och önskemål till några riktigt bra logotypförslag. Ofta kan vi skicka de första förslagen inom 2-3 arbetsdagar.

3. Förhandsgranskning

Logotypförslagen skickas via mail. Här kan ni ta ställning till om ändringar och justeringar behöver göras.

4. Eventuella ändringar och justeringar

Ni medelar vilka eventuella ändringar och justeringar som behöver göras för att logotypen ska svara upp mot era krav.

5. Logotypen skickas

När logotypdesignen är godkänd skickas önskade varianter av logotypen till ert företag tillsammans med en faktura.

6. Leverans

Er nya logotyp är levererad och klar. Fri att användas i verksamhetens alla tänkbara syften.

Allt i ett paket

Här nedan finns en sammanfattning av vilka filer, format och storlekar som ingår vid köp av ny logga eller uppdatering av en befintlig logga.

INNEHÅLL

Loggan levereras på USB-sticka. Den levereras normalt sett i en flerfärgad version samt enfärgade versioner för ljus respektive mörk bakgrund. Varje version av logotypen finns i sin tur tillgänglig i både vektorformat och som frilagda färdiga storlekar i rasterformat. I paketet finns även en formatgenomgång som PDF. Vid behov kan formatgenomgången även kompletteras med en grafisk manual om så önskas. Ovanstående innehåll gäller oavsett om ni köper en ny logotyp eller uppdaterar er befintliga. Om USB-stickan skulle komma bort finns originalen även tryggt arkiverade hos oss så att vi kan skicka ett nytt paket eller enstaka filer till er.

FRI ANVÄNDNING

Vi sköter gärna vidare uppdateringar eller ändringar av er köpta logotyp, men ni har fria händer att göra som ni vill. Som kund köper ni inte bara originalen till logotypen utan får även rätten att använda dem hur ni vill. Ni kan fritt disponera, publicera och även modifiera logotypen efter behov. Bakgrunder och enklare text-tillägg går att redigera och addera i efterhand om ni har programmet Adobe Photoshop. Större grafiska ingrepp kräver i de flesta fall ändringar av de vektoriserade originalen. För sådana ändringar krävs exempelvis programet Adobe Illustrator.

VEKTORFORMAT

Vektorgrafik använder geometriska primitiver som cirklar, linjer och ytor istället för pixlar. Detta gör att man kan zooma eller ändra storlek i det oändliga utan att illustrationen tappar skärpa. Därför används vektorformat för alla former av tryck.

FILFORMAT

EPS-FIL: Allmänt vektorformat som kan öppnas i de flesta vektorredigeringsprogram.

AI-FIL: Vektorformat avsett för redigering i programmet Adobe Illustrator.

PDF-FIL: Ett vektorformat som de flesta kan se och använda i en PDF-läsare som exempelvis Adobe Acrobat Reader.

STORLEKAR

Vektorfilerna kommer bara i en bredd (1024px) eftersom dessa ändå kan skalas till exakt rätt storlek utifrån behov, utan att tappa någon skärpa.

RASTERFORMAT

Rasterfiler består av pixlar och är, enkelt uttryckt, den form av bilder som visas på en skärm. Logotyperna levereras frilagda (utan färgad bakgrund) och färdigskalade för att enkelt kunna användas direkt i den dagliga verksamheten.

FILFORMAT

PNG-FILER: Frilagt Rasterformat levereras utan bakgrundsfärg. Enkelt att lägga in mot färgade bakgrunder.

JPG-FILER: Mycket vanligt rasterformat med vit fast bakgrund. Den fasta bakgrunden gör att dessa filer bara kan användas mot en vit bakgrund.

PSD-FILER: Frilagt rasterformat som kan redigeras direkt i Adobe Photoshop.

STORLEKAR

Rasterfilerna levereras i följande storlekar (bredder) som standard:

1650px, 1280px, 1024px, 800px, 640px, 480px, 300px, 240px, 120px

Vill ni utöver dessa standardstorlekar komplettera med övriga specifika storlekar är det bara att maila. Detta brukar kunna kompletteras utan några extra kostnader.

[[[[]],[[]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder